Revalidatie na COVID-19

virus-4835301_1920

Het coronavirus heeft nog steeds een enorme impact op onze samenleving. Veel mensen die genezen zijn van het virus kunnen daarna kampen met diverse problemen. Denk hierbij aan verlies van conditie of spierkracht.

Eerstelijns revalidatie voor patiënten die een corona infectie hebben meegemaakt is hierbij van groot belang. Als gespecialiseerd longfysiotherapeut heb ik aanvullende scholing gedaan om mensen die genezen zijn verklaard te kunnen revalideren. Dit betekent dat mensen na een COVID-19 infectie kunnen revalideren bij Fysiotherapie Castelijns in Hooge Mierde.

Een afspraak maakt u bij ons gemakkelijk online!

Als u zich aanmeld in ons patiëntenportaal, kunt u direct een keuze maken uit het gewenste tijdstip, waarna u de afspraak kunt inplannen.

Andere behandelingen

fysiotherapie

Fysiotherapie

Fysiotherapie bestaat uit onderzoek en behandeling van mensen met lichamelijke klachten. Een fysiotherapeut kan mensen helpen om de beweeglijkheid te verbeteren en pijn te verminderen.

manuele therapie

Manuele therapie

Manuele therapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie die zich richt op onderzoek en behandeling van pijnklachten die gepaard gaan met een verminderde beweging van een gewricht.

orthopedische revalidatie

Orthopedische revalidatie

Orthopedische revalidatie is het verbeteren van mobiliteit, spierkracht, coördinatie, stabiliteit en uithoudingsvermogen na het ondergaan van een operatie.

dry needling

Dry Needling

Dry Needling is een behandelmethode binnen de fysiotherapie die toegepast wordt bij pijnklachten die ontstaan door ‘triggerpoints’ in spieren.